dilluns, 21 de maig del 2012

Els veïns de la Plaça del Sol celebren la seva festa

Notícies




Els veïns de la Plaça del Sol de Taradell van celebrar aquest diumenge la seva festa. Les previsions de pluja van fer que els actes es celebressin al centre cultural Costa i Font. Entre ells, es va fer el primer concurs de pastissos Sacher que va guanyar Teresa Erra, de Cantonigròs.

La 23a edició de la festa va comptar amb una xocolatada popular. Els més petits també van poder gaudir de diversos jocs habilitats a l'interior de can Costa i Font, juntament amb algun taller on podien pintar-se la cara.

Un dels actes més destacats va ser la primera edició del concurs de pastissos Sacher, organtizat pel Xocolater de Taradell. Hi van participar una vintena de pastissos. El jurat, format per professionals de l'Escola d'Hostaleria d'Osona, va ser l'encarregat de determinar els guanyadors. El primer premi va ser per Teresa Erra de Cantonigrós. El segon va ser per la taradellenca Maria Rosa Coromina, i el tercer per la també taradellenca Imma Romeu. Els premis consistien en material de pastisseria.

La festa es va tancar amb un dinar de germanor al mateix centre cultural, seguit per un bingo popular. A continuació, podeu veure algunes fotografies dels actes.