dimecres, 21 de març del 2012

Mas Gasala s'incorpora a l'oferta de cases de turisme rural de Taradell

Notícies

El municipi de Taradell compta des de fa uns mesos amb una nova oferta d'allotjament de turisme rural. Juntament amb les cases del Mas Pratsevall i can Pic, ara també hi ha Mas Gasala. Els seus propietaris han rehabilitat totalment el mas que data del segle XI i l'han adequat per poder allotjar una quinzena de persones.

Mas Gasala és un antic mas català situat al terme municipal de Taradell amb gairebé mil anys d’història, a pocs minuts en cotxe del centre del poble i envoltat de boscos i camps. L’any 2010, els seus propietaris la familia Gurri-Sureda, es va proposar tornar a donar-li vida, ja que el temps l’havia envellit. Així, les antigues estances destinades a guardar el gra i el bestiar s’han remodelat per convertir-se ara en els diferents espais de la casa rural, això sí, adaptada a totes les comoditats de la vida moderna.


Al mateix temps, s'ha conservat els elements més representatius de l’antic mas, com ara una premsa de vi, una tina, els festejadors a les finestres i els forns, així com les bigues de fusta i les parets de pedra.


Una casa ideal per a grups
Mas Gasala es lloga sencera per a grups d’entre 10 i fins a 15 persones per passar-hi un cap de setmana o més dies. També hi ha la possibilitat de canviar d’aires només per un dia i fer aquella reunió de feina, trobada d’amics o dinar familiar en un espai diferent a l’habitual.

La casa disposa de sis habitacions, quatre banys complets, un ampli i lluminós menjador, una cuina completament equipada, una gran sala d’estar polivalent, safareig, terrassa, i tot envoltat de natura. La casa està totalment adaptada per a minusvàlids. A més, disposa de barbacoa a l’aire lliure, aparcament, televisió de 42 polzades, DVD, microones, rentaplats, tots els estris necessaris per cuinar, així com llençols, mantes i tovalloles de bany.

Cal destacar que també disposa de calefacció de biomassa per escalfar tota la casa de manera sostenible.

Per més informació podeu consultar la seva pàgina web: www.masgasala.com