dijous, 9 de febrer del 2012

Per primera vegada a Taradell es farà un concurs d'aparadors amb motiu del Carnaval

Notícies


Font: Ràdio Taradell

Una altra de les novetats que incorpora el Carnaval és un concurs d’aparadors dels comerços de Taradell. L’Agrupació de Botiguers de Taradell, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Taradell i Ràdio Taradell impulsen el primer concurs d’aparadors, que pretén dinamitzar el teixit comercial del municipi.

A aquest concurs, hi podran participar tots els establiments comercials associats a l’Agrupació de Botiguers i hauran de guarnir el seu aparador amb motius referents al Carnaval, ja sigui amb productes tradicionals o bé amb elements relacionats amb la festa. El tema, però, serà completament lliure. Sí que hi haurà d’haver, obligatòriament, el logotip del Carnaval de Taradell. El jurat valorarà l'originalitat i l'adequació a la temàtica dels productes i recursos propis de la botiga.

El membres del jurat del Carnaval visitaran els comerços el mateix dia 25, entre les 5 i les 6 de la tarda. I s'entregarà un únic premi al Millor Aparador del Carnaval 2012, que consistirà en un trofeu, que es lliurarà el mateix dissabte després de la rua.

A més, s’anima als comerciants que el dia 25 vagin disfressats. Aquell mateix dia, com ja s’havia fet anteriorment, els botiguers faran un dinar de germanor. El jurat del Carnaval el formaran el pregoner, en Richard; el director general de Joventut de la Generalitat, el taradellenc Toni Reig; el regidor de Festes de l'Ajuntament de Taradell, Joan Casassas; l'excol·laborador de Ràdio Taradell Toni Casassas, i els organitzadors dels Carnavals de Torelló i de Centelles.