dimecres, 5 d’octubre del 2011

Aquest dijous hi ha ple a l'Ajuntament de Taradell

Ajuntament

Aquest dijous hi haurà la sessió ordinària del ple del mes d'octubre a l'Ajuntament de Taradell. La sessió, que es farà a la sala de plens de la Casa de la Vila, començarà a dos quarts de nou del vespre i el podreu seguir en directe per Ràdio Taradell. Aquest n'és l'ordre del dia:
A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar, si s'escau, inicialment el resum numèric del padró d'habitants a 1 de gener del 2011.

2. - Aprovar, si s'escau, la proposta d'adjudicació del contracte d'obra 'Espai d'aigua a Taradell, fase 1.2', expedient núm. 2-2011-obra-PODC, de tramitació ordinària, procediment de selecció del contractista obert i adjudicació a l'oferta econòmicament més avantatjosa amb més d'un criteri de valoració.

3.- Aprovar, si s'escau, l'acceptació de les subvencions del Departament d'Educació per a les escoles Bressol municipals de Taradell, curs 2010-2011.

4.- Aprovar, si s'escau, l'adhesió de l'Ajuntament de Taradell a l'Associació d'ens locals amb l'objecte de defensar l'assoliment dels drets nacionals que corresponen a Catalunya i promoure l'exercici del dret a decidir.

B) Mocions

5.A.- Aprovar, si s'escau, el certificat d'obra núm. 1 de l'obra 'Projecte d'urbanització del casc antic -1a. fase'.

5.B.- Aprovar, el certificat d'obra núm. 1 de l'obra 'Projecte per a la millorar de la urbanització del barri de Mont-rodon de Taradell'.

5.C.- Aprovar, si s'escau, l'acceptació de la subvenció del Departament d'Educació per a l'Escola de Música Municipal L'Arpa de Taradell, curs 2010-2011.

C) Comunicacions diverses al ple i control d'organs municipals

6.- Comunicacions diverses al ple

7.- Control d'òrgans municipals, precs i preguntes