dimarts, 13 de setembre del 2011

Ràdio Taradell ha estrenat temporada aquesta setmana

Notícies

Font: Ràdio Taradell

Aquest dilluns Ràdio Taradell ha donat el tret de sortida a la temporada 2011-12 amb una nova programació que consolida l'aposta dels últims anys i incorpora algunes novetats. Destaquen dos programes nous. 'Can Pixa', que s'emetrà els divendres de 7 a 8 del vespre, i  'El nom sense progrma', que s'emetrà els dimecres de 6 a 8 de la tarda.

Pel que fa al primer, Anna Traveria, Gisela Francàs, Xevi Bori, Nil Grau i Marcel Pujols donaran la benvinguda al cap de setmana amb molt d'humor. De fet, el nom del programa ja ho diu tot. L'altra novetat, 'El nom sense programa', capitanejat per Quim Aumatell és un magazín juvenil.

Aquesta temporada, Ràdio Taradell també potenciarà la participació de les escoles. D'entrada, amb 'L'esquitx', que un cop al mes presenten alumnes de Les Pinediques.

La resta de la programació la formen espais ja consolidats els últims anys: els musicals 'El cargol de Fuck!', 'Distroxion', 'Disc ratllat', 'Clipet i cia', 'Som i serem', 'A tot jazz', 'Te'n recordes?', 'Plàstic dance', 'Pop music rock', 'Trencant el silenci', 'Retalls' i 'El cant de la tenora'. 'Els 30 exitats' continuarà presentant les novetats musicals i el 'Freqüència tropical' continuarà posant els ritmes llatins. Una producció de Ràdio Taradell que també emeten altres emissores de l'estat i l'Amèrica Llatina. 'No n'hi ha prou', 'Moguda M' i 'Petits' acaben de reforçar la programació musical.

Els magazíns també tenen presència amb 'L'andana', la cinquena temporada de l''En construcció', el 'Sabem què volem', 'Fase beta' sobre novetats tecnològiques i 'L'hora de la migdiada', que presenta un programa d'humor en clau taradellenca. L'infantil 'El galliner' amplia els locutors i formarà un nou planter per Ràdio Taradell.

L'emissora també vol seguir descobrint, per segona temporada, el passat del poble a través d'entrevistes als avis. El programa 'Fem memòria' continua els diumenges al migdia.

L'esport també tindrà pes aquesta temporada. L'equip del 'Mitja part', la tertúlia que s'emet els dilluns, també s'encarregarà de retransmetre en directe els partits de Lliga del Barça.

Finalment, pel que fa a la informació, es manté la cita setmanal amb 'Ràdio Taradell Notíces', que en un quart d'hora, cada dissabte a la 1 del migdia, posa al dia l'actualitat local de l'última setmana.

D'altra banda, Ràdio Taradell no para de treballar per incorporar novetats al llarg de la temporada. També hi haurà programes especials, com 'El concurs de Reis', la retransmissió de la Festa dels Tonis o el mes d'abril, coincidint amb el 29è aniversari de l'emissora.