dijous, 22 de setembre del 2011

Dos taradellencs triomfen al ral·li Panàfrica

Esports

Font: Ràdio Taradell

Josep Pujol i Joan Serra van participar del 5 al 10 de setembre al ral·li Panàfrica i van aconseguir pujar al tercer lloc del podi. Es tracta d'una prova que transcorre al desert i en la qual els participants han d'anar d'un punt a l'altre fent els menys quilòmetres possibles, és a dir, buscant els camins més rectes.

Pujol i Serra, que van comptar amb el patrocini de Materials Corretja, competien en la categoria de cotxes i van participar-hi amb un prototip de TomCar (a la foto). Pujol era el conductor i Serra, el copilot i encarregat d'estudiar el recorregut. Els dos pilots de Taradell són uns amants del motor. Aquesta és la segona vegada que Pujol hi participa, mentre que per Serra va ser la primera vegada. A la prova, més dura que en altres edicions, hi van participar 43 equips.