dimecres, 28 de setembre del 2011

Alguns veïns de Taradell recullen signatures en contra dels canvis de circulació del centre del poble

Notícies

Font: Ràdio Taradell

Els veïns estan descontents amb els canvis de circulació al centre del poble per les obres del nucli antic. Sobretot, lamenten que el passeig Domènec Sert s'hagi convertit en un carrer de sentit únic. El quiosquer del poble, Ignasi Subirachs, és qui està liderant les queixes. En declaracions a Ràdio Taradell, ha explicat que amb tots aquests canvis hi surten perdent.


"Només una direcció ens perjudica molt", afirma. Especialment, afecta els carrers més estrets, ja que "ara tot el trànsit passa per carrers estrets com el carrer de la Vila i el de Sant Sebastià, i això provoca problemes als veïns". "No és una bona solució", conclou Subirachs, que assegura que ha traslladat les seves queixes a l'alcalde, Lluís Verdaguer, i que, de moment, han començat una recollida de signatures a diferents comerços del poble.

L'alcalde entén les crítiques, però diu que, a la llarga, tothom ho entendrà. Demana paciència i no tanca la porta a negociar modificacions.

Els canvis de circulació es van aplicar aquest estiu, mentre les obres del nucli antic van avançant. La intenció és convertir en peatonal aquesta zona del poble.