dijous, 25 d’agost del 2011

El bandoler de Taradell és declarat innocent gràcies a la intervenció d'en Toca Sons canalla

Festa Major 2011
Foto: Miquel Vilardell
En Toca Sons s'ha escapat enguany de la forca. I ho ha fet gràcies al clamor popular i a la intervenció, a última hora, d'en Toca Sons canalla que ha aparegut d'entre el públic quan agutzil i bandoler no es posaven d'acord en quina havia de ser la sentència del judici i l'ha declarat innocent. I és que el judici ha donat moltes voltes. Primer essent declarat culpable gràcies a uns advocats totalment tendenciosos i manipulats. I després amb un segon judici dirigit per en Toca Sons que ha rebut el favor del públic.


Prèviament, el bandoler, intepretat enguany per Jordi Font, ha fet de les seves pel poble. Primer quan han aparegut els bandolers sense el seu cap, que s'ha donat a conèixer quan la seva quadrilla ja havia entrat al poble. Després han saquejat diferents comerços i han atemorit el poble, fins que els seus vilatans l'han pres mentre ballaven la dansa d'en Toca Sons.

Us deixem amb una galeria de fotos (si algú en vol alguna, només ens ha d'enviar un mail a taradellbloc@gmail.com)

1 comentari:

Dolo ha dit...

Felicitats a tota l'organització i els qui l'han fet possible un any més. Molt bé el final, l'encontre entre els dos Tocasons, gran i mainada.
La festa, jo l'he viscut ja fa anys des de dins, i últimament des de fora, i només em cal dir que el dia que l'espera entre el desplaçament des de la Plaça de les Eres fins al judici a Can Costa sigui menor, la festa serà gairebé perfecte.
Endavant les atxes!
Visca en Tocasons i visca Taradell!