dijous, 27 de gener del 2011

Avui es celebra el Ple de Gener

Ajuntament

Avui al vespre es celebra el ple corresponent al mes de gener. L'acte es farà com sempre a la sala de plens de l'Ajuntament de Taradell a partir de 2/4 de 10 del vespre i com ja és habitual serà retransmès en directe per Ràdio Taradell.

Aquests són els punts de l'ordre del dia:

A) Propostes de dictàmens


1.- Aprovar l'acta de la sessió anterior

2.- Aprovar, si escau, inicialment el pressupost general per a l'any 2011, les bases d'execució i la plantilla de personal.

3.- Aprovar, si escau, l'ampliació de la delegació en la Diputació de Barcelona perquè mitjançant el seu organisme de gestió tributària exerceixi, per compte d'aquesta corporació, les competències de recaptació dels tributs que s'especifiquen: contribucions especials i costes judicials derivades de procediments contenciosos administratius.

4.- Aprovar, si escau, inicialment el resum numèric general del padró municipal d'habitants a 1 de gener del 2010.

5.- Aprovar, si escau, inicialment l'expedient de delimitació del termini municipal de Taradell i de nomenamet de la Comissió Municipal de delimitació.

6.- Aprovar, si escau, l'adhesió de la corporació al conveni marc de col·laboració entre l'agència de residus de Catalunya i les entitats gestores dels sistemes integrats de gestió (SIG) de residus de piles i d'acumuladors.

7.- Aprovar, si escau, inicialment l'expedient d'oficialització de l'escut de Taradell.

8.- Aprovar, si escau, l'atorgament de bonificació en la quota de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres de la sol·licitud de llicència urbanística d'obres expedient número 260/2010.

9.- Aprovar, si escau, la ratificació del decret d'alcaldia de data 5 de gener de 2011.


B)Mocions


10.A- Moció

C) Comunicacions diverses al ple i control d'òrgans municipals

11.- Comunicacions diverses al ple

12.- Control d'òrgans municipals, precs i preguntes