divendres, 6 d’agost del 2010

El taradellenc Òscar Pujol participarà en un projecte de voluntariat europeu a Estònia

Noticies

La iniciativa es realitza a través de l'àrea de Joventut de la Mancomunitat La Plana, òrgan que participa en el Servei de Voluntariat Europeu (SVE).

A Osona el projecte comptarà amb la col·laboració de dos osonencs. Un és el taradellenc Òscar Pujol i l'altre, el folguerolenc Arnau Roca.

El Servei de Voluntariat Europeu fomenta la mobilitat dels joves amb l'objectiu de permetre que adquireixin una experiència formativa en diversos sectors d'activitats i, al mateix temps, contribueixin a la cooperació entre la Unió Europea i tercers països. El Servei dóna la possibilitat a joves de 18 a 30 anys de participar com a voluntari en una entitat europea treballant en temes de joventut, infància, serveis socials, esports o medi ambient, entre d'altres. A canvi, el jove voluntari té les despeses pagades.

La col·laboració es portarà a terme a partir del mes de setembre. En el cas d'Òscar Pujol, aquest participarà en un projecte a Estònia on realitzarà tasques relacionades amb educació.

L'àrea de joventut de la Mancomunitat La Plana, mitjançant un tècnic especialitzat ajuda a qualsevol persona jove interessada en desenvolupar un projecte de voluntariat europeu a fer els passos necessaris per poder-lo portar endavant. La inciativa es porta terme a la Mancomunitat des de fa dos anys.

Més informació:

elter.net
Mancomunitat La Plana
Servei de Voluntariat Europeu

Si t'agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies