divendres, 30 de juliol del 2010

GUIFI.NET farà millores a la xarxa del poble

Noticies

Degut a l'increment del trànsit enregistrat a la xarxa guifi.net, el grup local té previst fer una sèrie de millores a l’equipament de la xarxa del poble per tal de millorar-ne la connectivitat.

Les millores es faran al supernode TarAnt que s’ocupa de connectar guifi,net amb la resta de xarxa i amb els repetidors propis de Taradell.

Amb aquesta millora es volen obtenir velocitats de xarxa reals de fins a 70Mbits simètrics en enllaços sense fils, cosa que prepararà la xarxa per al present i per al futur.

Segons els responsables locals de la xarxa “Aquesta actuació és necessària per tal de poder redimensionar la actual xarxa troncal de 20-22 Mbits i així poder seguir absorbint tots els usuaris que es puguin seguir sumant”.

Per tal de fer front a aquesta millora el grup ha obert un apadrinament a la web de la xarxa per un pressupost total de 2.125 euros dels quals ja se’n han recaptat 585 euros.

El proper dia 7 es farà a Can Costa i Font la presentació d’aquest nou equipament que s’acompanyarà d’un taller per explicar-ne els secrets.

Més informació a: http://guifi.net/node/31722



Si t'agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies