dimarts, 27 de juliol del 2010

Aquesta setmana es fa el Ple d'Agost




Ajuntament

Dijous al vespre es celebra el ple corresponent al mes d'Agost que cada any es fa la darrera setmana de Juliol.La celebració es farà a la sala de plens de l'Ajuntament de Taradell a partir de 2/4 de 10 del vespre i els punts de l'ordre del dia són els següents:

A) Propostes de dictàmens
1.- Aprovar l’acta de la sessió anterior.
2.- Aprovar, si escau, la proposta de fixació de les festes locals de Taradell per a l'any 2011.
3.- Aprovar, si escau, l'acceptació de la cessió gratuïta del vial situal perpendicularment al carrer del treball, feta pel senyor Josep Maria Prat Franch.
4.- Aprovar, si escau, la prorroga del conveni subscrit amb Gas Natural Distribución SDG, S.A. per l'any 2010.
5.- Aprovar, si escau, l'acceptació de les subvencions del departament d'Educació per a les llars d'infants municipals de Taradell, curs 2009-2010.
6.- Aprovar proposar al Tribunal Superior de Justicia de Catalunya els nomenaments dels jutges de pau titular i substitut del jutjat de pau de Taradell.

B) Mocions
7.A.- Moció.

C) Comunicacions diverses al Ple i Control d’òrgans municipals.
8.- Comunicacions diverses al Ple.
9.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes.



Si t'agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies


1 comentari:

ERC Taradell ha dit...

EL GRUP MUNICIPAL D'ESQUERRA DE TARADELL PRESENTA AVUI AL PLE UNA MOCIÓ PER INICIAR UN PROCÉS PER LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA

La moció que presentarà Esquerra analitza la situació nacional arran de la sentència del TC sobre l'Estatut de Catalunya, l'efecte de la manifestació del 10-J així com el resultat del referèndum realitzat el passat 13 de desembre, endegat per voluntaris i voluntàries de Taradell.

Aquest acord vol "instar al Parlament de Catalunya a iniciar un procés democràtic per tal que Catalunya assoleixi la seva independència nacional i es constitueixi en un estat independent, de dret, democràtic i social integrat a la Unió Europea, mitjançant la celebració d'un referèndum".

HORA I LLOC
Avui a les 21:30 a la Sala de Plens
de l'Ajuntament de Taradell