dimarts, 30 de març del 2010

Llum verda als projectes del FEOSL

Ajuntament

El Ministerio de Política Territorial ha donat llum verda als projectes que ha presentat l'Ajuntament de Taradell a la convocatòria del Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local (FEOSL 2010). En aquesta convocatòria, a Taradell li correspon un total d' 640.969 €, quantitat total que es destinarà a inversions.

Els projectes que es finançaran en la seva totalitat per el FEOSL 2010 són els següents:

1. Reparació de la piscina municipal del poliesportiu del Parc d'esports. A aquest projecte s'hi destina un pressupost de 269.960 €. Aquest projecte pretén la rehabilitació de la piscina descoberta del poliesportiu del Parc d'Esports per tal de resoldre les fugues d'aigua que fan insostenible el seu manteniment i seguretat sanitària així com els defectes d'estructura provocats pel pas del temps.

2. Projecte de renovació de la il · luminació de la zona de Castellets. A aquest projecte s'hi destina un pressupost de 179.977,64 €. El projecte permetrà la millora de la instal · lació d'enllumenat públic i soterrament parcial de les línies de baixa tensió de la zona anteriorment esmentada.

3. Millora dels vestidors del camp de futbol municipal. A aquest projecte s'hi destina un pressupost de 79.890 €. El projecte engloba la millora dels vestidors ja existents i dels accessos del camp de futbol de sota les grades.

4. Substitució de la calefacció del Casal d'Avis. A aquest projecte s'hi destina un pressupost de 33.756,23 €. Aquest projecte pretén la substitució de la calefacció del Casal d'Avis per tal d'obtenir un major confort i incrementar l'eficiència i estalvi energètic.

5. Projecte d'instal · lacions audiovisuals pels espais polivalents del Centre Cultural Costa i Font
A aquest projecte s'hi destina un pressupost de 37.692,70 €. Aquest projecte renova i millora diversos aspectes d'il ·luminació i so dels principals espais del Centre Cultural.

6. Xarxa de connexi ó i millora de les TIC en els edificis públics. A aquest projecte s'hi destina un pressupost de 39.692,42 €. El projecte permetrà la implantació de xarxa sense fils que permetrà la connexió d'edificis municipals amb tecnologia WIMAX i ampliar els espais de connexió wifi, així com dotar d'equips TIC a diferents espais del Centre Cultural.

Més informació: Taradell.cat