dimarts, 9 de març del 2010

El vídeo de la nevada a Taradell

Reportatge

Us passem el video de la nevada a Taradell.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

com pot ser que tot el poble estigui cuasibé net i al barri de sant miquel encara hi haguin almenys 3 carrers per netejar!!! i estiguin netejan els del poligon!!! sort n'hi ha que cada veí es treu una mica la seva i es busca la seva perquè si depengués de algú que jo ser.... TRANQUIL ALCALDE QUE AL CARRER SANT MIQUEL ELS VEÏNS TREUEN LA NEU DE LA CARRETERA NO FOS CAS!

Anònim ha dit...

Jo visc el barri Sant Miquel i esta net. Crec que la neteja ha estat correcta. Els polígons evidentment s'han de netejar la gent ha de poder anar a treballar.

GaZ ha dit...

Jo també hi visc, i cal dir que si hi ha neu als carrers, es perque alguns veins al treure-la del seu portal, l'han tirat al bellmig del carrer.........si que n'hi ha algun d'una mica menys transitat on si que valdría la pena que hi tiressin mes sal, sobretot els mes obacs, però en tot cas, el barri esta notablement net, comparat amb altres punts del poble.

Anònim ha dit...

La Gent té tantes ganes de criticar que ha de sortir amb una tonteria o una altre ! Que ella també vingui a treballar algun lloc d'aquest que veurà que no és tant facil !

Anònim ha dit...

Gràcies per aquest video...no he pogut pujar a Taradell i aquesta passejada ha sigut realment refrescant...només una suggerència, i és que a vegades el soroll de les passes damunt la neu, els crits de la canalla jugant o les cadenes dels cotxes són la millor banda sonora per un dia com aquest...i sense voler despreciar als MANEL !! Felicitats pel video !!