dijous, 25 de febrer del 2010

Carta de Protecció Civil agraint la generositat del Taradellencs



Cartes del Lector

Protecció Civil de Taradell

Benvolgudes Entitats,

Protecció Civil Voluntaris Taradell com a coordinadora de les entitats i establiments que van col•laborar al Festival Benèfic pels Damnificats d’Haití, us escrivim la present, per donar-vos les gràcies a cadascuna de les entitats que vau posar el gra de sorra tant com a l’espectacle que del Centre Cultural Costa i Font que va durar més de quatre hores i la gent és va mostrar molt contenta de totes les actuacions ( Escola de Música, Colla Jove de Geganters i Grallers de Taradell, Comissió de Festes d’en Toca-Sons, Associació de Country d’Osona Gottic Teatre, Esbart Dansaire Sant Genis, Coral l’Arpa, Canya que no és conya i Tastet de Gospel ), també les altres entitats o persones que directament no van sortir a l’escenari però ens van ajudar a fer diferents coses ( Som Dones per preparar-nos el berenar, en Josep Masgrau tècnic de so i llum al Centre Cultural i en Manel Alcubierre per ajudar-nos a darrera l’escenari ), igualment als dos presentadors en Marc Güell i l’Anna Maria Tuneu per la gran forma que van presentar la festa i els Membres de la Creu Roja d’Osona.

També donar les gràcies a dues persones, la primera a l’Oriol Cruz que des de el primer dia ha volgut col•laborar desinteressadament en aquest acte i ens va oferir un ventall de imitacions de personatges i la segona a la Maria Godayol per dissenyar els cartells i programes de l’acte, ja que porta una gran feina i ha dedicat moltes hores fent i modificant els programes.

Donar Gràcies també a Ràdio Taradell, per fer la publicitat de l’acte tant per falques i per fer les notes de premsa que han sortit i estant sortint aquests dies als diaris i pagines web.

També donar les gràcies a l’Ajuntament de Taradell per donar el total suport a l’acte i ajudar-nos per tot el material que hem necessitat, a l’Associació de Botiguers de Taradell per proporcionar tres paneres igualment que el Bonpreu i per finalitzar el Cafè de Can Costa, Embotits Cassany i el Xocolater de Taradell per donar-nos el menjar i begudes del pica – pica final pels col•laboradors.

Seguidament, us adjuntem la recaptació que encara no podem donar per tancada però estem molt satisfets de la gran col•laboració de tots els Taradellencs, que un cop més s’ha demostrat que Taradell és un poble solidari. Els diners recaptats són els següents:


Donació de Creu Roja de Vic...1000 €
Entrada de l’acte ............2000 € ( Contant que els nens no pagaven)
Rifa paneres...................984 €
Donatius Voluntaris............487 €
Donació Àrea Serveis Taradell..300 €

A l’espera de donacions de Caixa Manlleu i Caixa Sabadell s’han recaptat: 4.771 €

Per acabar, volem donar les gràcies a tots aquells qui han aportat la seva col•laboració. Som un poble solidari i una comarca solidaria. Moltes Gràcies a Tots !

Moltes Gràcies a Tots,

3 comentaris:

Manel ha dit...

Bon dia,

La suma de les donacions és de 4.771 i no 4.471.

Moltes gracies, a tothom que va col•laborar i assistir, especialment les entitats i molt espacialment protecció civil i la comissió d'en Toca-Sons

Salut.

Anònim ha dit...

El "SUPER" ESTA EN TOT, EL PROPOSO PER A PRESIDENT DE CATALUNYA.

Anònim ha dit...

Molt cert ! Merci Manel !