divendres, 15 de gener del 2010

Arriba la Festa Major de Sant Sebastià

Agenda


El proper dimecres 20 de gener és Sant Sebastià i el poble de Taradell celebrarà com és costum la Festa Major d'Hivern.

Us passem la relació d'actes que s'han preparat i que ja comencen aquest diumenge.


Diumenge , 17 de gener

A la sortida de la missa en honor a Sant Antoni Abat, acte de CLAUSURA ANY AMADES , lectura del manifest de cloenda, enlairament de globus i actuació de l'Esbart Sant Genís.

Dimecres , 20 de gener

A les 10 del matí, XOCOLATADA , al carrer Sant Sebastià.

A 3/4 d'11 del matí, sortida de l'ajuntament dels PABORDES DEL BALL DEL CIRI , i les autoritats en comitiva, acompanyats per la Cobla Genisenca .

A les 11 del matí, sortint de la Plaça de les Eres, CERCAVILA amb els gegants i capgrossos,acompanyada pels Grallers de la Colla Jove de Geganters de Taradell.

A les 11 del matí, OFICI SOLEMNE , en honor a Sant Sebastià.

A partir de les 12 del migdia, a la Plaça de les Eres, BALL DEL CIRI i DANSES POPULARS a càrrec dels grups infantil i juvenil de l'Esbart Sant Genís.

A 2/4 de 5 de la tarda, al Centre Cultural Costa i Font, ANIMACIÓ INFANTIL a càrrec del grup La Serpentina. Entrada gratuïta.

A les 8 del vespre, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, 2ª EDICIÓ DEL PREMI AJUNTAMENT DE TARADELL , al millor treball de recerca de Batxillerat.

Dissabte, 23 de gener

A les 12 del matí, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, “ FENT MEMÒRIA: un any recollint records i vivències de la gent gran de Taradell ”.

A les 9 del vespre, al Centre Cultural Costa i Font, Representació de l'obra EL REI LEAR , de William Shakespeare, a càrrec de la companyia Arcs Estudi Teatre, dirigida per Manel Gausa.

Diumenge, 24 de gener

A les 6 de la tarda, al Centre Cultural Costa i Font, Representació de l'obra EL REI LEAR , de William Shakespeare, a càrrec de la companyia Arcs Estudi Teatre, dirigida per Manel Gausa.

(La Venda d'entrades és farà una hora abans al vestíbul del centre. Preu entrada:10 €)