dimarts, 19 de gener del 2010

Arriba la Festa de Sant Sebastià amb el Ball del ciri i la 2ª edició del Premi al millor treball de recerca com a actes destacats

Agenda


Ball del Ciri de l'any 2009

Com cada 20 de gener, dia de Sant Sebastià, Taradell celebrarà demà la Festa de Sant Sebastià que es la Festa Major d'hivern de la Vila.

Els actes començaran a les 10 del matí amb un Xocolatada popular organitzada pels veïns del carrer Sant Sebastià. A 3/4 d'11 els PABORDES DEL BALL DEL CIRI juntament amb les autoritats i la Cobla Genisenca sortiran en comitiva de l'Ajuntament per anar cap a l'esglesia a l'ofici solemne en honor a Sant Sebastià que començarà a les 11.

A les 11 tambe començarà, a la Plaça de la Vila, la cercavila amb els gegants, els capgrossos i els Grallers de la Colla Jove de Geganters de Taradell. A partir de les 12 del migdia, a la Plaça de les Eres es farà el tradiconal BALL DEL CIRI i després hi haurà l'actuació dels grups infantil i juvenil de l'Esbart Dansaire Sant Genís.

A 2/4 de 5 de la tarda, al Centre Cultural Costa i Font, hi haurà un espectacle d'animació infantil amb el grup La Serpentina i a les 8 del vespre a la sala de plens de l'ajuntament de Taradell es farà el lliurament del 2º PREMI AJUNTAMENT DE TARADELL al millor treball de recerca de Batxillerat.

Agenda

A les 10 del matí, XOCOLATADA , al carrer Sant Sebastià.

A 3/4 d'11 del matí, sortida de l'ajuntament dels PABORDES DEL BALL DEL CIRI , i les autoritats en comitiva, acompanyats per la Cobla Genisenca .

A les 11 del matí, sortint de la Plaça de les Eres, CERCAVILA amb els gegants i capgrossos,acompanyada pels Grallers de la Colla Jove de Geganters de Taradell.

A les 11 del matí, OFICI SOLEMNE , en honor a Sant Sebastià.

A partir de les 12 del migdia, a la Plaça de les Eres, BALL DEL CIRI i DANSES POPULARS a càrrec dels grups infantil i juvenil de l'Esbart Sant Genís.

A 2/4 de 5 de la tarda, al Centre Cultural Costa i Font, ANIMACIÓ INFANTIL a càrrec del grup La Serpentina. Entrada gratuïta.

A les 8 del vespre, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, 2ª EDICIÓ DEL PREMI AJUNTAMENT DE TARADELL , al millor treball de recerca de Batxillerat.