dimarts, 29 de desembre del 2009

Gerard Mencos torna amb el grup de Al Arish

Noticies

Laura Arau

Tal com us informavem ahir(nota) dos taradellencs, la Laura Arau i el Gerard Mencos, estan a Al Arish intentant participar en la marxa de la llibertat de Gaza.

Ahir la Laura Arau, després de estar retinguda per la policia egipcia, va emprendre junt amb els altres catalans el cami a peu cap a la frontera de Fatah. Al veure que la policia no els permetia avançar van tallar la carretera durant cinc hores.

Finalment cap a les 7 del vespre d'ahir van haver de tornar cap a l'hotel escortats per un grup antiavalot de la policia amb la condició que calia tornar sans i estalvis als companys que havien assolit arribar a diversos checkpoints de la frontera.

D'aquesta manera el taradellenc Gerard Mencos, del que no tenien notícies des de feia dos dies, es va unir al grup ahir al vespre i ahir a la nit tota l'expedició de 25 catalans estaven junts a l'hotel.

Segons informa Osona.com (noticia) els 25 retinguts estarien preparan una altra ofensiva per arribar a la marxa cap a Gaza. La intenció es afegir-se a un grup de 200 anglesos que arriben per mar demà des de Síria. Aquesta caravana solidària anglesa vol utilitzar la carretera d'Al Arish per arribar a terres palestines ja que per la frontera del Sinaí no els ha estat possible passar.

Font: Osona.com