dijous, 3 de desembre del 2009

Avui hi ha Ple a l'Ajuntament


Ajuntament

Avui es celebra el ple municipal corresponent al mes de desembre. Començarà a dos quarts de 10 del vespre i, com és habitual, el podreu seguir en directe per Ràdio Taradell al 106.7 FM o be per www.radiotaradell.cat

L'ordre del dia és el següent:

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar l’acta de la sessió anterior
2.- Aprovar, si escau, inicialment la modificació de crèdits del pressupost 2009, expedient núm. 3, suplements de crèdits i atorgaments de crèdits extraordinaris.
3.- Aprovar, si escau, la ratificació de la resolució núm. 20 de la junta de govern local del 23 de novembre del 2009, referida a l’aprovació d’un plec de clàusules administratives particulars i un plec de prescripcions tècniques particulars per a la contractació del subministrament d’energia elèctrica a l’Ajuntament de Taradell, i la convocatòria de subhasta electrònica, expedient núm. 1/2009/SUB.
4.- Aprovar, si escau, l’expedient de la modificació de l’ordenança municipal de tinença d’animals.
5.- Aprovar, si escau, l’expedient pel qual es donen de baixa crèdits deutors i obligacions reconegudes del pressupost 2009.
6.- Aprovar, si escau, donar suport al manifest "25 de novembre de 2009: dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones".

B) Mocions

7. A.- Moció

C) Comunicacions diverses al ple i control d’òrgans municipals

9.- Comunicacions diverses al ple
10.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes