dimecres, 25 de novembre del 2009

Divendres parlarem de l’impacte econòmic que podria tenir la independència de Catalunya

Consulta per la independència


Divendres es farà a Can Costa i Font un acte per parlar de l'impacte econòmic que podria tenir la independència de Catalunya i els problemes de l'actual deficit fiscal.

Joan Canadell i Jaume Vallcorbadel del Cercle Català de Negocis faran una conferència sota el títol “Quin benefici econòmic podrà tenir Catalunya?”.
L’acte començarà a les nou del vespre i estarà moderat per l’escriptor i portaveu de la plataforma taradellenca, Antoni Pladevall i Arumí.

Cal destacar que després de l’acte els taradellencs que ho vulguin podran fer efectiu el seu vot anticipat a la consulta convocada pel 13 de desembre.

Diumenge es farà el partit Barça-Madrid en Pantalla gegant


D’altra banda, diumenge a la tarda s’organitza juntament amb Ràdio Taradell una pantalla gegant per seguir el partit de futbol Barça-Madrid al centre Cultural Costa i Font. Durant l’acte també es podrà votar anticipadament, i es projectaran anuncis i vídeos d’Osona Decideix.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'econòmic és un dels arguments més potents que pot convèncer a molts de la bondat de l'Estat propi. Molt important, doncs, doanr-ho a conèixer!