dijous, 12 de novembre del 2009

Diumenge se fa la XXX Marxa Rupit-Taradell



Agenda

Ja està tot apunt per celebrar una nova edició de la Marxa Rupit-Taradell aquest proper diumenge. La popular marxa de 43,5 quilometres arriba aquest any a la 30ª edició.

El preu de la inscripció és de 20 pels socis i 25 pels no-socis si la inscripció es fa abans del dia 14. Si es fa el 14 o el 15 el preu és de 36 euros. La organització posa al servei de tots els participants un servei d'autocars per anar a Rupit al preu de 6.5 euros per participant. Cal fer un ingrés per cada participant indicant el nom i cognom.

Per obtenir la tarja de control cal presentar el rebut bancari o be al local social del CET el dissabte 14 de novembre, de 2/4 de 8 a les 9 del vespre, o be el mateix dia de la marxa a la sortida de Taradell o de Rupit. Els autocars sortiran de davant de l'església de Taradell, de les 6 a 2/4 de 7 del matí i la sortida de la marxa serà entre les 7 i 2/4 de 8 del matí, del pont de fusta de Rupit.



Bases

1. - La marxa RUPIT - TARADELL és una prova no competitiva, oberta a tothom, que té per objectiu conèixer una part de l'entorn de les Guilleries i Osona.
2.- La prova es celebra el dia 15 de novembre de 2009.
3. - La distància total és de 43,5 quilòmetres.
4. - L'itinerari està totalment senyalitzat amb senyals de GR - PR i senyalització pròpia de la marxa.
5. - La sortida es fa entre les 7 i 2/4 de 8 del matí de Rupit (pont de fusta). Per anar a Rupit, hi ha un servei d'autocars, que surten entre les 6 i 2/4 de 7 del matí del davant de l'església de Taradell.
6. - L'hora màxima d'arribada són les 6 de la tarda, al local social del CET. Moment en que es dóna per acabada la marxa.
7. - A partir de les 6 de la tarda, l'organització es desvincula dels participants que no l'hagin acabada.
8. - Controls i avituallaments: hi ha 7 controls i 7 avituallaments. A tots els controls és imprescindible segellar la tarja de pas, per poder obtenir el record de la marxa.
Aquests controls també serveixen per a notificar l'abandonament de la marxa, si és el cas, però cadascun dels participants que abandonin es buscarà el seu mitjà de transport.
9. - El control i avituallament nº 6, de Sant Julià de Vilatorta, es tanca a les 3 de la tarda, i el control nº 7, corresponent a la Collada, es tanca a les 5 de la tarda.
10. - No es donarà per vàlida la marxa, a tots els participants que:
- No tinguin la tarja de control degudament segellada.
- No facin la totalitat del recorregut a peu.
11. - En cas de pluja, la sortida es dón aigualment.
12. - A l'arribada, hi ha establert un servei d'assessorament fisioterapèutic per a millorar la recuperació dels participants.
13. - Durant tot el recorregut, hi ha "home escombra" que s'encarrega de tancar els avituallaments. Tota persona que resti per darrera d'aquest "home escombra" queda fóra de la marxa.

Disposicions finals

1r. - Cal estar degudament preparat per a fer la marxa. L'organització es desvincula dels possibles accidents, danys, que rebin o causin els participants, o de possibles pèrdues d'objectes personals, si bé es vetllarà per evitar-los.
2n. - El fet d'inscriure's representa l'acceptació d'aquestes bases. Qualsevol alytre cas que no estigui previst per aquestes bases, serà resolt per l'organització.
3r.- Demanem a tots els participants que tinguin en compte no llençar deixalle spel camí, i que siguin respectuosos amb la natura.

Per a més informació adreceu-vos al local del CET o al correu aventuracet@gmail.com o be a la pagina web del Centre (web)