dimecres, 25 de febrer del 2009

Taradell, terra de bandolers

Noticies

L'Ajuntament de Taradell va encarregar a l'empresa Infocentre un estudi per tal d'analitzar i desenvolupar una sèrie d'estratègies que ajudessin al desenvolupament urbanístic, turístic i comercial del municipi.

Taradell, terra de bandolers és el nom del projecte resultant de l'estudi de la realitat taradellenca que s'ha realitzat al llarg de tot el 2008 i que ha de servir per impulsar Taradell de forma global. El projecte aplega una sèrie de propostes estratègiques i operatives amb l'objectiu de desenvolupar el municipi des dels àmbits urbanístic, turístic i comercial per tal de reactivar el comerç tradicional taradellenc.

Aquest projecte es presentarà demà a 2/4 de 9 del vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Taradell amb la presència de Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell, Dolors Crous, gerent d'Infocentre, i la Berta Vaqué, tècnica de dinamització comercial de l'Ajuntament de Taradell.

El projecte Taradell Terra de bandolers que s'emmarca dins el Programa Petits Municipis – Desenvolupament i Comerç de la Diputació de Barcelona, vol començar a desenvolupar les primeres actuacions al llarg d'aquest mateix any 2009.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Seria més precís dir "Berta Vaqué, tècnica de dinamització comercial de la Mancomunitat La Plana".

Taradell Bloc ha dit...

La informació està extreta de la nota de premsa de l'Ajuntament que textualment diu:

"L’acte comptarà amb la presència del Sr. Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell, la Sra. Dolors Crous, gerent d’Infocentre, empres que ha realitzat l’estudi i també la Sra. Berta Vaqué, tècnica de dinamització comercial de l’Ajuntament de Taradell."

Anònim ha dit...

Quan ha costat l'estudi?

És que pagar per saber que Taradell és terra de bandolers resulta un xic irònic, si més no.