dimarts, 10 de febrer del 2009

S'aprova el Pla Local de Joventut (2009-12)

Noticies


En el passat Ple de gener es va aprovar, amb tots els vots del consistori a favor, el Pla Local de Joventut (2009-2012). Aquest Pla ha de servir per definir les polítiques de joventut que s’hauran d’aplicar al jovent del municipi en els propers 3anys.

El Pla avalua les principals politiques juvenils i proposa accions per l’educació dels joves, el treball, l’accés a l’habitatge, l’accés a la cultura i a l’oci, les politiques de salut, la cohesió social i l’equilibri territorial i la participació juvenil.

Imma Codony, regidora de Joventut de Taradell, va explicar el procés seguit en l'elaboració del Pla i va dir que es tractava "d'un anàlisi de la realitat, que estudia l'evolució i l'estructura de la població" i que una de les característiques és que hi ha intervingut, tant en la seva definició com en la seva execució, totes les regidories de l'ajuntament, així com d’altres administracions, entitats i els mateixos joves.

Tot i que ERC hi va donar suport en Salvador Clot, en nom del grup, va lamentar que el Pla no s’hagués fet amb la participació de tots els joves i no s’hagués tingut en compte el Consell de Joventut. A més va denunciar que "es tracta d'un pla que segueix el guió de la Generalitat però que hi ha uns principis bàsics que no es compleixen" i va criticar que no s'hagués "buscat el consens polític" amb el grup d'Esquerra.

Pla Local de Joventut

Intervenció de Salvador Clot

Font: Ràdio Taradell i taradell.cat