diumenge, 22 de febrer del 2009

Normes i informació general per participar a la Rua de Carnestoltes

Festa del Carnestoltes

1.La rua de carrosses i comparses tindrà lloc al dissabte 28 de febrer de 2009.

2.La inscripció es pot efectuar fins el dia 26 de febrer de 2009 personalment a les oficines del Centre Cultural Costa i Font de Taradell o el Bar del mateix recinte.

3.Qualsevol informació podeu trucar al Centre Cultural Costa i Font. Telèfon: 938126701. En horari d’oficines.

4.Totes les carrosses hauran de ser al lloc de la concentració abans de les 7 de la tarda.

5.Cada carrossa que no sigui a l’hora indicada a la norma nº 4, serà penalitzada. La penalització consistirà a deixar la posició que prèviament l’organització de la rua li hauria assignat i passarà a ocupar la última posició de la rua.

6.ÉS RECOMANABLE que cada carrossa porti ( com a mínim ) un extintor. Es per una seguretat millor.

7.La Rua començarà a 2/4 de 8 de la tarda, puntual.

8.El recorregut ha petit alguna variant respecte els anteriors anys. El recorregut serà: Rotonda Atlántida, Carretera de Balenyà, Passeig Domènec Sert, La Plaça, Carrer de la Font, Carrer Guillem de Mont-rodon, Carrer de Vic, Sant Sebastià, Plaça de les Eres, Carrer de la Vila, Carrer de la Batllia, Ronda dels Vilademany però acabarà a la rotonda de l’Atlantida.

9.El Recorregut acabarà a la Rotonda Atlàntida i no és deixarà entrar cap carrossa al Carrer Catalunya a la zona de Can Costa i Font.

10.Per tal d’agilitzar la rua, cal que les carrosses no s’aturin.

11.L’Incompliment de les normes pot produir la desqualificació de la carrossa a dins de la rua.

12.L’Organització no és farà responsable dels incidents que és puguin produir durant la rua, tant desperfectes a les carrosses o com accidents amb el públic en General o participants de la Rua.

13.Hi haurà servei d’Ambulància a darrera la Rua.

IMPORTANT: Tots els participants s'han de mostrar d’acord amb aquestes normes abans i després d’efectuar la inscripció i caldrà que signin un document conforme coneixen les normes d'enguany. Cal esmentar que els voluntaris de Protecció Civil de Taradell seran molt estrictes amb aquestes normes.

Els participants hauran d'omplir un formulari amb el nom de la colla, el de la carrossa o comparsa i unes dades de contacte.

Organitza: