divendres, 27 de febrer del 2009

Ens ha caigut la sogre

Agenda

Diumenge a 2/4 de 7 de la tarda a Can Costa i Font podrem veure l’obra de Teatre “Ens ha caigut la sogre” representada per la companyia local GOTTIC Teatre.

La divertida obra de Lluís Coquard està dirigida per Magí Reig i servirà per cloure la VIII Mostra de teatre amateur que al llarg d’aquest mes de febrer s’ha estat realitzant al centre cultural.

Avui al vespre

D'altra banda avui a les 8 a la Biblioteca de Taradell es farà una nova xerrada del cicle "Fer Salut a la Biblioteca" que anirà sobre “Posturologia i salut: Una nova visió del cos” i serà a càrrec de la Neus Moreno i la Montse Pladevall. Més tard, a les 10 del vespre hi haurà una nova edició del taller de danses folk que organitza l'Agrupació sardanista de Taradell.

Carnestoltes 2009

Demà tot el poble es vestirà de Carnestoltes i sortirà al carrer per veure les rues i comparses que a partir de 2/4 de 8 del vespre sortiran de l'Atlàntida i faràn la seva arribada a la Plaça de les eres per llegir el pregò, una hora més tard.

La festa acabarà a la Karpa del Centre Cultural amb una bona festa que començarà pels vols de les 11 de la nit. Aquest any la rua està organitzada per el Consell de joventut, Protecció Civil i l'Ajuntament.

Informació i normes

1 comentari:

Anònim ha dit...

les carpes el final a pertida kina edat pots entrar?