divendres, 13 de febrer del 2009

Al febrer fem salut a la Biblioteca

Agenda

Aquest mes de febrer la Biblioteca de Taradell el dedicarà a la salut i és per això que ha organitzat un cicle de conferencies que es faran durant tot el mes.

La primera xerrada serà avui a les 8 del vespre i anirà a càrrec d’Ester Bach que ens parlarà de “Viure sense Pressa”. La sensació de perdre el temps cada dia ens angoixa més i no permet a les persones gaudir d’allò que es fa amb tranquil•litat. Reflexió sobre el ritme de vida d’avui dia i pautes per a viure millor.

L’Ester Bach és terapeuta del moviment i la dansa, especialista en
autoconsciència, relaxació i experta en treball corporal integratiu i en diverses teràpies d’Expressió i Comunicació corporal.

Dijous vinent, dia 19 de febrer i també a les 8 del vespre, es farà la segona xerrada que aquesta vegada estarà organitzada pel DRAC (Programa Municipal de prevenció de conductes de risc en el consum de drogues)
i anirà a càrrec del col•legi de Farmacèutics de Barcelona amb portarà per títol: “Hàbits alimentaris al segle XX, un repte?”.

Tancarà aquest cicle un xerrada de Neus Moreno i Montse Pladevall sobre “POSTUROLOGIA I SALUT: UNA NOVA VISIÓ DEL COS” que es farà el divendres 27 de febrer a les 8 del vespre.