dimecres, 7 de gener del 2009

Nova adjudicació de pisos de lloguer protegit

Noticies

Avui s'inicia el termini per presentar la sol·licitud d'accés a un dels pisos de lloguer protegit de la promoció "La Coma del Reig", ubicada al passeig del Pujaló. Inicialment, es pot optar a 2 pisos d'una habitació i a 1 pis de dues habitacions, si bé, aquest procés servirà per generar la llista d'espera que durant dos anys servirà per atorgar els pisos que quedin buits.

Per podar optar a aquests pisos cal ser menor de 35 anys i fer més de 3 anys que s'està empadronat a Taradell. Cal dispossar d'uns ingressos propis superiors als 6.000€ i amb un màxim que varia en funció dels membres que hi vulguin accedir. Val a dir, que als pisos d'una habitació el màxim d'ocupació és de 2 persones, i en el pis de dues habitacions i poden conviure 4 persones com a màxim.

Es pot descarregar tota la documentació necessària a la web de l'Ajuntament de Taradell (web) o us podeu adreçar al Punt d'Informació Juvenil de Taradell(C. Ramon Pou, 101), on també us podran resoldre els dubtes que tingueu. La documentació, un lloc complimentada, caldrà lliurar-la a l'Ajuntament.



Font: www.taradell.cat