dijous, 11 de desembre del 2008

Simulacre d'incendi a l'escola El Gurri i incident amb una forta olor de gas al Passeig Sant Genís

Noticies

Ahir al matí es va fer un simulacre d’incendis a l’escola de primària del Gurri, al barri de Mont-rodon.

L’operació va començar a les 10 del mati amb una trucada als municipals de Taradell, tot seguit Protecció Civil es desplaçava a l’escola i hi arribava al cap de 3 minuts i mig per fer l’evacuació dels nens i nenes.

El simulacre va concloure amb una petita xerrada als alumnes per explicar-los-hi que cal fer en aquests casos. Informa d’aquest fet el bloc de Protecció Civil (bloc) d’on també n’hem tret la foto.

Forta olor de Gas al Passeig Sant Genis

El que no va ser cap simulacre, va ser la presència, el dilluns cap a quarts de 8 del vespre, de bombers i mossos d’esquadra al principi del Passeig Sant Genís. Hi eren per un avis de una forta olor de gas a l’edifici del número 29.

Després de desallotjar l’edifici corresponent i l’edifici veí (número 25), els bombers i els tècnics de Gas Natural van fer les comprovacions pertinents sense trobar cap fuita.

Finalment, després d’explorar les clavegueres de l’edifici, els bombers van confirmar que la forta olor a gas era degut a que algun domicili de la zona propera havien tirat algun tipus de combustible, segurament petroli, per el desaigua. Podeu trobar més informació al bloc de Protecció Civil (bloc).