dijous, 4 de desembre del 2008

Avui es presenta la nova pàgina web de l'Ajuntament

Agenda



Finalment serà avui a les 8 del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament el dia que es farà pública la nova pàgina web municipal de l'Ajuntament de Taradell que estarà allotjada sota el domini de www.taradell.cat.

Fonts de l'alcaldia ens havien informat que la pàgina es penjaria a partir del passat divendres, però finalment es va decidir fer-ho públic mitjançant un acte a la sala de plens.

La nova pàgina web ha estat subvencionada per la Diputació de Barcelona i l'ha dissenyada l’empresa Aladetres. Entre els apartats que s’hi poden trobar, explicats ampliament en aquest post, destaca el d’Atenció al Ciutadà, que ofereix un complet catàleg de serveis i de tràmits. També cal destacar la secció Adreces d’Interès, que permet localitzar de manera ràpida qualsevol comerç, llocs d’interès, regidories, serveis o entitat del poble. El web es completarà amb la temàtica d’actualitat (notícies, agenda i tauler d’anuncis) i informació relativa als tràmits. Per altra banda, el web també compta amb un butlletí digital.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

Voldria felicitar l'Ajuntament per renovar la pàgina.

Ara bé, ¿que tradicional anunciar-ho amb cartells per les botigues i amb un acte presencial, no?

Si la web és per accedir-hi per Internet, no podrien haver fet la presentació per aquest format?

Tenint un bloc com aquest, no podrien haver fet una presentació per aquest canal?

Potser tenen por de no inaugurar res més d'aquí endavant!

Taradell Bloc ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Taradell Bloc ha dit...

Hola Anònim,

Només aclarir-te que aquest bloc no és de l'Ajuntament. És un bloc personal amb vocació de servei al poble. Amb les mancances i les oportunitats que això suposa.

Toni

Anònim ha dit...

Trobo indignant que ni la web ni el butlletí estiguin fets per empreses taradellenques o, com a mínim, osonenques.
Vaja, com tantes altres coses d'aquest poble...

Anònim ha dit...

Realment em sorprèn que una eina que ha de ser útil per a tothom, i que acaba de néixer, ja estigui sent criticada i carregada per la mala bava d’aquells que sols saben criticar i no fer res pel seu poble. Quanta ràbia i enveja hi ha amagada darrera d’aquests comentaris anònims ?

Però clar, es més fàcil anar criticant i creant caliu negatiu que felicitar-nos per les coses acabades d’estrenar. I si cal, ja criticarem, jo el primer, quan arribi el moment....

A més, no sé si a Taradell hi ha cap empresa que pugui o vulgui fer-se’n càrrec. Però potser si que la cosa falla més enllà del nostre poble. Som una nació que quan traiem l’estelada del calaix per posar-la al balcó, no veiem o no volem veure, potser ho ignorem, que està confeccionada a la Comunidad Autonoma de Madrid.... i així anant fent país......

I com veieu signo el meu comentari.