dimecres, 26 de novembre del 2008

Surt el segon número del Butlletí d’informació Municipal

Ajuntament

La setmana passada va apareixer el segon número del Butlletí d’informació Municipal de Taradell que des d’aquest estiu edita l’Ajuntament de Taradell.

En aquest darrer número s’hi poden trobar reportatges sobre les noves instal•lacions de l’Ajuntament, la finalització de la circumval•lació nord-oest, quatre ratlles sobre la Festa Major, informació sobre el nou curs escolar i sobre les escoles bressol de la vila i un article sobre www.taradell.cat, el nou web de l’Ajuntament que aquest divendres entrarà en funcionament.


Al butlletí també hi podem llegir informació sobre la regidoria de Medi ambient amb un interessant article que explica que el nostre poble és un del millors de Catalunya pel que fa la recollida selectiva de residus. Mentre que a Osona hi ha un 51% d’efectivitat en la recollida selectiva i a Catalunya un 33%, a Taradell és del 85%.

La publicació la completen les seccions fixes de la Biblioteca de Taradell i de l’espai Jove el Puntal, la informació dels plens municipals i els articles dels grups municipals, el de CIU i el d’ERC.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja l'han tornat cagar.
Avui estava impacient davant de l'ordinador i no hi ha pas manera k sobri la web. Encara l'estant construint i prometen k l'obririen avui.