dimarts, 20 de maig del 2008

Nota de premsa del secretari de l'Ajuntament

Ajuntament

El Secretari-Interventor de l’Ajuntament de Taradell, Lleonart Ferrer, ha enviat la una nota de premsa a on parla sobre la querella criminal que li va ser interposada l'any passat a partir d'una denuncia d'en Toni Casassas. La querella per falsetat documental finalment ha estat arxivada abans d’anar a judici per un jutge de Barcelona tal i com ja informava TaradellBloc.

Nota de Premsa de Lleonard Ferrer i Bird

Al mes de setembre de 2006, Antoni Casassas i Jordà, com a portaveu del grup d’ERC a l’Ajuntament de Taradell, va posar una denúncia a la Fiscalia de Manresa sobre una sèrie de fets que, segons deia, havien ocorregut a l’Ajuntament de Taradell: falsedats documentals en diversos documents, imputant l’autoria al Secretari de la corporació, el que subscriu, amb la complicitat de l’Alcalde o altres Regidors de l’equip de govern. Arran d’aquesta denúncia se’m van obrir unes diligències prèvies i un procediment abreujat.

A principis del mes de novembre de l’any passat, els cinc membres del grup d’ERC a l’Ajuntament de Taradell van demanar, per carta adreçada al senyor Alcalde Lluís Verdaguer i Vivet, que obrís un expedient administratiu sancionador al Secretari de la corporació i com a mesura preventiva i cautelar, i fins tenir una resolució definitiva de la denúncia, apartar-lo de les seves funcions. Aquests individus no solament van demanar aquesta barbaritat jurídica que atenta a l’article 25.1 de la Constitució (ignorant el principi "non bis in idem, en altres paraules, que no es pot sancionar al mateix subjecte en més d’una ocasió, via penal i via administrativa, pel mateix fet amb el mateix fonament), cosa impròpia d’uns representants del poble democràticament escollits per a, entre d’altres funcions, la defensa i protecció de les llibertats constitucionals dels ciutadans, sinó que es van dedicar a esbombar-lo públicament mitjançant notes de premsa adreçades a quasi tots els mitjans de comunicació de la comarca, molts dels quals varem demanar-me opinió sobre el tema i jo simplement vaig dir que en el seu moment parlarien els Tribunals.

Cal dir que en alguna intervenció de l’individu Casassas en els darrers Plens de l’Ajuntament de Taradell, ha manifestat, sense cap rubor, que de cara al públic jo era presumpte falsificador però que per a ell era un falsificador. Visca la presumpció d’innocència!

Doncs bé, per resolució de data 5 de maig de 2008, el Jutge del Jutjat d’Instrucció núm. 5 de Vic ha disposat el sobreseïment provisional i arxiu de les diligències prèvies i del procediment abreujat que s’havien tramitat per la imputació del presumpte delicte de falsedat de document públic. Es a dir, els Tribunals han parlat, fort i clar, i m’han exonerat de tota aquesta fabulació delictiva d’aquests individus, per més inri d’esquerres, que es dediquen a denunciar, menystenir i fins i tot injuriar repetidament a un simple Secretari d’Ajuntament només pel fet què, de vegades, els tingui que reprendre en les seves manifestacions o propostes que fan en els plens per ser manifestament il•legals, tal com estic obligat a fer per les atribucions normatives del meu càrrec. Només afegiré que a l‘últim Ple del passat dijous dia 15, jo vaig proposar que ara que els Tribunals havien parlat donant-me la raó calia que com a senyor i cavaller l’Antoni Casassas i Jordà em demanés perdó o disculpes per tot el que havia dit, però com sembla que no és senyor ni cavaller, va negar-se i encara va reiterar el seu convenciment de tot el que havia dit sobre la meva persona i que el que passava era que la Justícia està com està. Vaja, ara que no li agrada la resolució judicial diu que la Justícia no va bé. Al•lucinant. No cal dir que em reservo el dret de defensar judicialment el meu honor i professionalitat.

Ciutadans de Taradell i de les comarques centrals, Osona inclosa, doncs aquest individu també ha estat designat, naturalment a dit, com a Coordinador Territorial a la Catalunya Central del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, amb un sou de més de 40.000,00 euros anuals (DOG núm. 4851 del 28/03/07), preneu nota de amb qui ens la juguem, per si de cas.

Finalment vull deixar clar que jo no penso demanar als alts càrrecs d’ERC que ho apartin dels càrrecs que ostenta, encara que per la seva prepotència i supèrbia s’ho mereixeria, però ara si que es poden entendre millor el resultats d’ERC a les darreres eleccions, no creuen?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Carai! En Lleonard fa de polític.

Quina gràcia!

Anònim ha dit...

L'alcade guanya! cobra més que el Toni, concretament 56.000 euros anuals!!!

Anònim ha dit...

Si però l'Alcalde ha guanyat unes eleccions, en Toni mai!!!!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord, l'alcalde ho és per que ha guanyat les eleccions, una bona conclusió. Pero, realment fa d'alcalde? o només cobra a final de mes?

Anònim ha dit...

Jo crec que en LLuis realment fa d´alcalde i per això cobra, que en Toni cobra i ralment ningu sap que fa.

Anònim ha dit...

A l'Ajuntament també hi ha qui ocupa un càrrec i no l'han votat: la secretaria de l'alcalde. Sobre els sous, no sé qui guanya si comptem el milió d'euros que Taradell no ingressarà.

Anònim ha dit...

A mi, aquestes raons no em serveixen de gaire, perquè no em demostren qui té raó. Que la Justícia dongui la raó a algú perquè segueix criteris constitucionals, no vol dir que la veritat s'imposi. Perquè no s'hauria de poder acusar a algú dues vegades sobre el mateix si aquest algú ha fet dues vegades la mateixa cosa? Senyor Lleonart, vostè no em demostra res amb les seves paraules. En Casasses tampoc.