dimarts, 13 de maig del 2008

Aquest dijous es celebraran 2 plens, un dels quals extraordinari per parlar de la piscina coberta

Ajuntament

Aquest proper dijous es celebraran dos plens a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell, un d'ordinari i l'altre d'extraordinari.

El primer que és el Ple Ordinari corresponent al mes de maig, començarà a 2/4 de 10 del vespre. En aquest Ple s’aprovaran, si s’escau i entre altres coses, la personació de l’Ajuntament davant de dos recursos contenciosos administratius, un dels quals presentat per el cap de l’oposició a causa de les ordenances municipals, i donar suport al Correllengua 2008 i a la candidatura dels Castells com a Patrimoni Cultural i Immaterial de la Humanitat, de la UNESCO.

El segon Ple, que començarà a continuació, és un Ple Extraordinari que ha estat demanat per Esquerra per tal de parlar de les obres de construcció de la Piscina Coberta. En el Ple es debatran i s’aprovaran, si s’escau, dues mocions presentades per la oposició relatives a les obres de la Piscina.

Us deixem l'ordre del dia dels dos plens:

Ordre del dia del Ple ordinari de Maig

A) Propostes de dictàmens
1.- Aprovar, si s’escau, l’acta de la sessió anterior.
2.- Aprovar, si s’escau, certificacions d’obres.
3.- Aprovar, si s’escau, definitivament el projecte de reparcel•lació del pla de millora urbana de la unitat d’actuació núm. 4 “carretera de Balenyà” de desenvolupament de les normes subsidiàries de planejament urbanístic de Taradell.
4.- Aprovar, si s’escau, inicialment la modificació de crèdits del pressupost 2008, expedient núm. 1, incorporacions de crèdits.
5.- Aprovar, si s’escau, inicialment la modificació de crèdits del pressupost 2008, expedient núm. 2, suplements de crèdits i atorgaments de crèdits extraordinaris.
6.- Aprovar, si s’escau, la personació en el recurs contenciós administratiu ordinari núm. 156/2008 del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 14 de Barcelona, interposat pel senyor Germinal Solé i Forasté contra l’ajuntament de Taradell, i de nomenament d’advocats i procuradors.
7.- Aprovar, si s’escau, la personació en el recurs contenciós administratiu núm. 500/2008 del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, sala contenciosa administrativa secció primera de Barcelona, interposat pel senyor Antoni Casassas i Jordà contra l’Ajuntament de Taradell, i de nomenament d’advocats i procuradors.
8.- Aprovar, si s’escau, donar suport a la candidatura dels Castells com a Patrimoni Cultural i Immaterial de la Humanitat, de la UNESCO.
9.- Aprovar, si s’escau, donar suport al Correllengua 2008
10.- Aprovar, si s’escau, donar suport a la sol•licitud de l’ajuntament de Vic d’ampliació dels serveis ferroviaris i per la millora dels eixos ferroviaris d’interconnexió comarcal i territorial.
B) Mocions
11.a.- Moció
C) Comunicacions diverses al ple i Control d’òrgans municipals
12.- Comunicacions diverses al Ple.
13.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes.

Ordre del dia del Ple extraordinari

A) Propostes de dictàmens
1.- Aprovar, si s’escau, la moció d’ERC sobre que l’equip de govern doni compte de les raons de la parada de les obres de la piscina coberta.
2.- Aprovar, si s’escau, la moció d’ERC sobre que es modifiqui el pressupost per plasmar finançament alternatiu per a les obres de la piscina coberta substituint el que no estigui consolidat.