dilluns, 28 d’abril del 2008

Catalunya a Judici, el llibre de Francesc Homs sobre l'Estatut

Noticies

El polític taradellenc Francesc Homs, un dels “pares” del nou Estatut, presentarà el proper dijous 8 de maig el seu primer llibre “Catalunya a Judici” on explica la seva experiència en la confecció de l’Estatut i hi destaca els atacs que aquest a patit.

En Francesc denuncia en el llibre la “connivència” socialista amb recursos presentats davant del Tribunal Constitucional contra el text estatutari Català. L'obra indica que, més enllà del recurs del PP, existeixen sis recursos més d'inconstitucionalitat contra el text, tres d'ells presentats per institucions en mans dels socialistes: un del Govern d'Aragó, un altre del Govern balear (ara dirigit pel PSOE, que no ha retirat el recurs plantejat pel popular Jaume Matas) i un tercer del Defensor del Poble, Enrique Múgica.

El recurs del Defensor del Poble, que per a Homs és potser el més "perillós" de tots, no va ser al seu moment desqualificat per José Luis Rodríguez Zapatero, que sí que es va acarnissar contra el PP per oposar-se a l'Estatut.

El llibre serà presentat el pròxim 8 de maig a les 8 del vespre a l’Auditori IDEC de la Universitat Pompeu Fabra i hi participaran el president de CiU, Artur Mas, i el director de la Fundació Ramon Trias Fargas, Agustí Colomines.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I de la "connivència" de CiU a rebaixar el text, posant-se d'acord amb els socialistes, no en diu res?

Anònim ha dit...

No ho sé! llegeix-lo, no? seria lo més lògic.

Anònim ha dit...

????
Em sembla que qualsevol pot veure que la pregunta era retòrica! Un simple comentari, no a la notícia, sinó a la tesi del llibre.