dimarts, 22 d’abril del 2008

35 anys de l’Agrupament Rocaguinarda

Agenda

Ara fa 35 anys que l’Agrupament Escolta Rocaguinarda (El Cau) funciona ininterrompudament a Taradell. Va ser l’any 1973 que la colla d’en Joan Serra, en Gerard Paredes, en Josep Riera, l’Antonieta, en Pere Roca, etc.. van reiniciar una aventura que havia tingut la seva llavor 10 anys abans. El 1963 en Quico i en Mateu Homs i en Ramon Reig ja havien creat la primera experiència escolta a Taradell però s’havia perdut al cap de 7 anys. La celebració es doble: els 35 anys de l’Agrupament i els 45 anys d’escoltisme a Taradell.

Des d’aleshores moltes generacions de taradellencs han passat per el Cau, ja sigui a Can Just, a la Torre del tint, al carrer Francesc Camprodon, al Passatge del Casino o al Cau de la Codina i han après a créixer, viure i conviure amb el mètode escolta.

35 anys d’aventures, experiències i anècdotes que donen per molt i ara cal celebrar. Per tot això, els actuals dirigents de l’Agrupament han decidit organitzar tot un seguit d’actes que començaran el proper dimecres 7 de maig amb la inauguració d’una exposició de fotografies a Can Costa i s'acabaran el 17 amb la Caminada Nocturna de Lluna Plena.

Taula Rodona amb Jordi Porta i Miquel Angel Essomba i Maria Àngels Sampedro

El mateix dia 7, a les 8 del vespre i a la Biblioteca, es farà una Taula Rodona per parlar d’educació. Els ponents convidats seran en Jordi Porta (President d’Òmnium Cultural i ex-comissari general dels escoltes), Miquel Àngel Essomba (Director del Centre Unesco de Catalunya i Doctor en Pedagogia) i la Maria Àngels Sampedro (actual Comissaria General de Minyons i Guies de Catalunya).

Apunta’t a l’Acampada!

El plat fort vindrà el cap de setmana del 10 i 11 de maig amb l’acampada a la Codina de tots els escoltes i ex-escoltes de la nostra vila. Tot començarà a les 4 de la tarda a la Plaça de les Eres per anar plegats cap a la Codina i allí poder fer un bon foc de camp i diverses activitats i espectacles. L’endemà al mati es farà una caminadeta i un dinar familiar.

Si has estat escolta no t’ho pensis més i apunta’t al Bar de Can Costa o a Can Vilaró.

Més informació al bloc de l'Agrupament:http://elcaurocaguinarda.blogspot.com


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdoneu peró hi ha un nom que no és, i és el de Joan Roca, el nom correcte és Pere Roca.
Moltes gràcies

Taradell Bloc ha dit...

Solucionat! Gràcies