dimecres, 5 de setembre del 2007

Atropellat un senglar a la carretera de Mont-rodon.

Noticies

El passat dilluns, pels vols de les 11 de la nit, un vehicle va atropellar un porc senglar que es passejava per la carretera de Mont-rodon a l’altura del trencant de la Caseta del Puig.

El Senglar va quedar mort a l’acte al vell mig de la carretera. Van ser varis els vehicles que es van dur un bon ensurt al passar-hi desprès i fins i tot algun hi va deixar un tros de para-xocs.

Tot i que es va avisar la policia local, abans de que arribessin un parell de joves van apartar l’animal de la carretera i el van deixar al marge.

L’endemà cap a les 8 del mati un parell de cotxes, suposo que de caçadors, es miraven la bestia i l’acaben carregant. Seran els únics que faran festa grossa.

De totes maneres, si passeu per la carretera de Mont-rodon a la nit sobretot aneu a poc a poc i vigileu que no us en surti un altre.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

President meu,

Els caçadors i caçadores fan festa grossa caçant, no recollint cadàvers, amore. En aquest país els caçadors han estat i són grans defensors de la natura, del patrimoni paisatgístic, que només les urbanitzacions il·legals o legals han destruït.

muaaaaaaaa
mire

Anònim ha dit...

Ei, que sí, que et felicito pel gran bloc que tens. És una passada! I molts municipis se l'haurien de copiar!

Anònim ha dit...

Sí bé, però aquest bloc no és del municipi, eh! Sinó d'un taradellenc qualsevol. Almenys això és el què el responsable ha dit sempre. Tan de bo la web de Taradell estigués a l'alçada d'aquest bloc!

Anònim ha dit...

avui han atropellat un gat a la carretera de Mont-rodon. ningú en diu res?