dijous, 26 de juliol del 2007

Arriba la Fira del caçador

L’agenda del cap de setmana

Aquest cap de setmana a Taradell hi ha un fet realment destacable: la celebració de la XXVIII Fira del Caçador.

L’escenari principal de la Fira, un any més, es el Bosc del Pujoló, tot i que també es faran activitats al Centre Cultural i a altres indrets de la població. Al llarg del dissabte es realitzaran totes les proves de caça i el diumenge estarà destinat a la Fira.

L’ABT (Associació de Botiguers de Taradell) ha organitzat, en el marc de la fira del caçador, la seva 2ª Fira de liquidació d’estocs que anomenen Duros a 4 peles. Si vols anar-hi, la trobaràs davant del Pujoló durant tot el mati del diumenge.

Si vols ballar, el dissabte a les 8 del vespre pots anar al cafè de Can Costa on hi ha una nova Festa Country.

Finalment, si el que et ve de gust es anar a acampar tot el cap de setmana has de saber que el Centre Excursionista de Taradell organitza una acampada a Sant Joan de L’Erm. Per anar-hi has de ser a les 8 del mati del dissabte a davant del CET i portar els estris d’acampada necessaris, el banyador i el menjar.

El preu de la sortida en família és de 1€ per els no socis i gratis per els socis, a banda del preu de l’acampada que es de 3€ per persona i 3€ per tenda. No cal inscripció prèvia, però si puntualitat. L’excursió es realitzarà en cotxes particulars.