divendres, 18 de maig del 2007

Canal Taronja: Parlant de Pactes

El debat d’ahir al Canal Taronja no va diferir gaire del debat del Canal Català, bàsicament és van repetir els mateixos missatges. En tot cas si que val a dir que el debat va tenir més ritme i no va ser tant avorrit.

Destacar que durant un moment del debat ERC i PSC van coincidir en el seus programes sobre la gent gran i algun altre concepte. En Miquel Vila va dir que això passava perquè eren tots dos partits d’esquerra i en Lluís Verdaguer va discrepar argumentant que Taradell era un poble que feia 20 anys que anava molt be amb la política de Convergència.

La Plataforma per Catalunya (PxC) va tornar a parlar bàsicament d’immigració i seguretat ciutadana. El Partit Popular, una mica en fora de joc, va tornar a repetir que calien guardaries al Polígon industrial i la Unió de Jubilats va retreure que CIU no estava fent prou habitatges de protecció oficial.

En Toni va voler destacar que ERC havia aconseguit un crèdit d’un milió d’euros per la nova piscina i en Lluís li va respondre que potser no calia destacar-ho tant perquè la resta, unes ¾ parts del pressupost, les havia aconseguit l’equip de govern.

Malgrat que el debat es va quedar congelat amb la cara del candidat del PSC durant més de 15 minuts, recordem que estava gravat del dimarts, hi va haver un final per poder parlar de pactes. CiU, ERC i PSC van venir a dir que pactarien amb qualsevol partit que no fos la PxC i el PP. La Unió de Jubilats va dir que pactaria amb qui oferís més serveis a la gent gran i el PP i la PxC van dir que podrien pactar amb qualsevol partit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estan segurs els de la PxC que no tenen l'enemic a dintre quan parlen de "seguretat ciutadana"?. Jo m'ho faria mirar!